maanantai 24. elokuuta 2009

Viikon punnitus

Paino tänään 115,9 eli noussut viikon aikana 0,3 kiloa. Vaikka olen tuntenut nälkää useamman kerran. Ehkäpä juuri siksi! Tosin vyötäröstä oli lähtenyt 2 cm. Outoa, paino nousee mutta vyötärö kapenee. Taatusti se ei ole lihasmassaa!

Olen huippupainostani edennyt 2,5 kilon matkan. Onhan sekin jo jotain.

Historiallista on se, etten ole luovuttanut, vaikka paino on tippunut etana-vauhtia. Ennen näillä toimilla olen kahdessa kuukaudessa pudottanut helposti 6- 15 kiloa. Nyt puoli kiloa. Näin siinä lapset käy, kun laihduttaa ja lihoo joka vuosi kymmeniä kiloja yli 15 vuotta putkeen. Kroppa ei kestä ja tekee lakon. Mököttää eikä suostu yhteistyöhön. Tätä jojoa älkää koittako kotona lapset. Mutta täti aikookin olla ovelampi ja kestävämpi jojoa. En anna periksi vaikka tässä mentäisiin -250g kuukausivauhtia. Olisin tavoitteessani 15 vuoden kuluttua. Se on parempi vaihtoehto kuin olla 15 vuoden kuluttua 150 kiloinen. Kärsivällisyydellä ja sinnikyydellä on maaginen vaikutus vaikeuksien edessä.

Liikkumattomuus on kyllä varmasti yksi tekijä laihtumiseni hitaudessa. Olen myös korvannut kunnon aterioita liian usein välipaloilla. En aio luovuttaa!

3 kommenttia:

 1. Kannattaa tosiaan muuten pitää silmällä ettei tule syötyä liian vähän. Huomasin itse että kas, sitähän pärjäisi melkein yhdellä smoothiella, mutta kaloreita siitä ei tule tarpeeksi. Lisäilin vähän syömistä (välipala jne) ja nyt paino nytkähti alaspäin. Hidasta tää kyllä on, ei käy kieltäminen, mutta mulla tähän astiset hyödyt voittaa hitaan putoamisen sata-nolla. Ja kyse on kuitenkin elämäntavasta, ei kuurista.

  Mulla on myös toi MSM-jauhe ollut jo vähän pidempään käytössä ja mulla hävisi pahimmat aamukolotukset (ja huomasin että yleensä ensimmäisenä menkkapäivänä tuleva alaselkäjomotus loistaa poissaolollaan). Toivottavasti toimii sullakin :) Niin, ja hienoa kun et ole antanut periksi :)

  VastaaPoista
 2. Argh, joo en siis ole sinnitellyt millään smoothiella per päivä. Tarkoitin siis että voisi olla syömättä muuta, mutta syön kyllä useamman kerran päivässä. Ja lisäsin välipalan normi aamupala/lounas jne. settiin.

  VastaaPoista
 3. Joo, sitä helposti "sortuu" liian vähäiseen syömiseen myös, eli smoothien kanssa pärjää 6 h ja sitten syömisestä tulee helposti pelkkää hedelmää. No kyllähän se kostautuu ennen pitkää. Mun pitäisi myös skarpata aterioiden suunnittelussa ja ruoanlaittamisessa. Olen ollut tosi laiska tekemään pääruokia.

  VastaaPoista