keskiviikko 16. helmikuuta 2011

1.kuukauden tuloksia

Tänään keskiviikkona oli taas punnistuspäivä, painoa tippunut 1,3 kiloa! Jee, kannatti sinnikkäästi jatkaa karppilinjalla, vaikkei viime viikolla paino pudonnut grammaakaan.

Painoa on nyt pudonnut kuukaudessa aika tarkkaan tasan 3 kiloa. Se on ollut aiemminkin mulle hyvä vauhti. Tosin nyt kun lähtöpaino oli 129,8, luulisi että paino olisi voinut pudota varsinkin näin alussa huomattavasti rivakampaa tahtia. Painokäyräni voi tsekata karppaus.infon painokampanja-sivuilta

Viikon aikana lisäsin ohjelmaani kävelyn, välteltyäni pakkastekosyyn varjolla kaikkea liikuntaa kuukausitolkulla. Kävelin torstaita lukuunottamatta joka päivä 2-4 km. Ruokapäiväkirja jäi pitämättä melkein koko viikkona, työkiireisiin vedoten, vaikkei koskaan oikeasti ihan niin kiire voi olla.

Olen ollut kuukauden aikana todella paljon hyväntuulisempi aiempaan verrattuna. Sorruin viime lauantaina juomaan muutaman siiderin, minkä huomasi pahantuulisuutena parin päivän jälkeen juomisesta. Kuulemma välittäjäaineet aivoissa laskevat alkoholin nauttimisen seurauksena, mikä voi ilmeta masennuksena, ahdistuksena ja pahantuulisuutena. Itse olen tuolle erityisen herkkä, ja huomaan voivani pitkällä tähtäimellä paremmin raittiina. Puhumattakaan siitä, ettei siiderit kuulu ketodieetille eikä muutenkaan laihduttamiseen! Maksa ei voi polttaa rasvaa samaan aikaan alkoholin nauttimisen kanssa, itsehillintä pettää helpommin, krapulassa tulee mässättyä ja itsesyytökset saattavat johtaa lohdutuksen etsimiseen syöpöttelystä.

Mutta muuten siis on ollut positiivinen mieliala, olen ollut sisäisesti tyynempi, kärsivällisempi, huumorintajuisempi, työmoraali on ollut korkeammalla, nukun hyvin ja ulkoilu on alkanut maittamaan. Mieliteot ja makean himo ovat hellittäneet, vatsavaivoja EI OLE (!), teen paljon ruokaa itse, nautin ruoasta mutta tarvitsen sitä vain pari kolme kertaa päivässä, eli olen vapaa himoilusta ja ylensyönnistä, housut istuvat väljemmin ja itsetunto on parampi. Tämä on karppamisen ansiota, väittäisin. Toki aina kun saa hallinnantunnetta, tämä tällainen kaikenpuolinen myönteinen minäkuva kasvaa. Mutta vatsavaivojen poissaolo, hyvä unenlaatu ja vapaus syömishimoista on kyllä ainutlaatuisesti karppaamiseen liittyvää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti