tiistai 27. lokakuuta 2009

kuulumisia

Oli tuossa kunnon repsahdus monta viikkoa; olen elänyt sohvalla ja ruokavalioni on koostunut lähinnä sipsistä ja karkista. Olo onkin sen mukainen; passiivinen, itsetunto pohjissa, väsynyt, inhottava...Olen tässä viritellyt treffi-meininkiä ihan silläkin ajatuksella että saisi piristystä elämään ja sitä myötä motivaatiota laihdutukseen ja tähän projektiin. Vaikka tuntuu tosi hurjalta mennä treffeille kun pelkää toteuttavansa sen urbaanin kauhutarinan treffikumppanista joka paljastautuikin kaamean lihavaksi ja rumaksi :) Olen tietenkin netissä mahdollisimman rehellinen valokuvienkin puolesta, mutta silti pelottaa että jos ne ei tajua OIKEASTI kuinka kauhea olen :(

Mutta tosiaan on into laantunut suhteessa superfoodseihin ja elävään ravintoon, nyt haluan vain laihtua, en nyt kylläkään keinolla millä hyvänsä tietenkään, mutta mun kärsivällisyys ei kestä monen kuukauden junnaamista. Kyllä tuloksia pitää tulla että jaksaa eteenpäin! Käytän nyt kiloklubin päiväkirjaa joka on sivumennen sanoen aivan loistava palvelu! Tavoitteena on pitää kalorit siinä 1200-1800 välillä ja lisätä liikuntaa.

Kiitos kaikille jotka on kyselleet perään ja jaksaa lukea ja tsempata :)

2 kommenttia:

  1. Hei :) Lukaisin sinulta pari tekstiä ja haluaisin vinkata sinulle yhdestä linkistä liittyen painonpudotukseesi. Eli se olisi www.30bananasaday.fi Toivottavasti et ota tätä tunkeiluna tai tyrkyttämisenä, kun näin heti rupean linkittämään tänne. Ajattelin vain, että saattaisi olla hyvä vinkki. Itse en pudota painoa, mutta yritän elellä mahdollisimman paljon raakaravinnolla ja olen huomannut, että pähkinöihin ja siemeniin minulla iskee himo ja ylettömän syömisen jälkeen ahdistus ja itseinho, ihan siis samalla tavalla kuin viljatuotteiden kanssa (omalla kohdallani). Toivottavasti linkistä on hyötyä :)
    Jaksamisia ja onnea elämänkohennukseen!

    VastaaPoista
  2. Korjaus www.30bananasaday.com :P

    VastaaPoista